Wednesday, January 5, 2011

Dei siste julegavene

Da er dei siste julegaven blitt gitt ut... Vel det var i grunn i romjula men har ikkje komet meg så langt til å blogge om det enda. Men eg kan no no i alle fall legge ut nokre bilder av dei siste julearbeidet som eg he jobbet med. 

Det har blitt laget nokre fleire flaskenisser. 3 damer og ein mann denne gangen. Dei to store blei gitt til gave til brudern og dama mens to veninner fikk ein kvar av dei i små bilder. Dei fikk ein mann i fjord til jul så fann ut at det var på tide og skaffe dei eit kvinfolk. 


Ellers så har eg og gått til invistering av Arne og Carlos sin julekulebok og laget meg nokre kuler. 
Sida der var så mange fine mønster gjorde eg det enkelt og begynte på mønster nr 1 å jobbet meg fremover i boka. Så har fått laget dei 6 første oppskriftene som var gave til Tanta mi og mitt første forsøk på å strikke mønster. Det gikk ganske så bra faktisk, den eine blei litt mindre sida eg stramet litt for masse men fine blei dei i alle fall. 


Skal sjå om eg får laget fleire til neste år sida eg har masse garn igjenn, så i stede for å pakke det vekk skal eg ha det liggande lett tilgjenglig så eg kan ta frem og strikke ein kule i ny og ne mellom dei andre prosjekta mine. Det var i alle fall fine gaver å gi vekk.

Men det var juleprosjekta for 2010. 
Da er det bare og se frem til ka det nye året bringe.

No comments:

Post a Comment