Sunday, February 20, 2011

Fått dilla på lys decoupage...Den siste tida har eg fått sikkelig dilla på å dekorere lys.  Det har resultert i at stabelen med servietter har økt drastisk sida eg stadig vekk finner nye som kan bli spennende motiver, må sei at dei da har blitt handla på salg. men eg trenger ikkje ein hel pakke. det ville ha haldt med nokre få av dei så det er litt irriterende at eg da må kjøpe heile pakker. Ein kan no nesten ikkje gi vekk ein åpna pakke ilag med heller. Eg har sett at det er folk som både bruker silkepapir og stempel for å påføre motiver men eg tenkte kva med å kunne bruke ein printer.. men vanlig printing papir er i det tjukkaste laget for at ein skla ha det på lys.

i jakten på det tynneste papiret eg kan få i ein printer kom eg over ein blokk med 60 g papir og dette måtte testes ut om det funket. 

Så her er resultatet av favoritt tingen til mamma for tiden. Nemlig honden min Xena.Det var ikkje noko problem og få strøke på bildet på lysa eller og brenne dei. Disse har blitt montert på lys som er kjøpt på Europris til 10 kr og dei brenner ganske så bra.
Dei har no blitt brendt ned ganske masse og har enna ikkje opplevd at verken papir eller servietter tar fyr og senest i går måtte mamma klippe av ein 2 cm papirkant som stod opp fra lyset .Her har vi fotomodellen i seg selv og. Måtte bare ha med eit bilde ta hinne og der ho stilte seg opp så fint. ho bruker som regel bare og snu seg vekk når du tar bilde ta hinne.


Julen er over og skifting av gardiner var på tide så da fikk eg etterspørsel av og lage noen nye lys som kunne passe til gardinene og stakene på kjøkkenet av mamma. Dette vart resultatet som blei tatt fra samme serviett der det viser ulike mønster. Dissa og er montert på Europris lys.
Meir lys er til å komme med seinere anledninger da eg har fått min tante dillet på dette og vi skal lage oss ein hobby kveld der vi lager oss lys. Dei er meget greie og ha stående klare til å gi bort som ein liten hilsen og gave til kjente og kjære.
Vi skal og lage eit utvalg som besta kan bruke som gave under helselags tombola.

Så enn så lenge ønsker eg alle ein fin vinter søndag.  mens eg forsetter min jakt på nye artige servietter som kan brukes til dekorering. 

2 comments:

 1. Hei :)
  Påskelotteriet på bloggen min var i dag ;)
  Du må sende meg adressa di på: krisoeye@yahoo.no

  Mvh, Kristin

  ReplyDelete
 2. Hei igjen, Marta.
  Det har enno ikkje lukkast meg å kome i kontakt med deg, så no må eg nesten setje ein tidsfrist snart. Mauren er nemleg i bestilling av fleire, så om eg ikkje høyrer noko frå deg snarast, er det stor fare for at den kjem andre i hende...

  Send meg ein e-post så snart du får denne meldinga, er du snill.

  ReplyDelete